Werkwijze

Nadat er contact is opgenomen wordt een afspraak gemaakt voor een geheel vrijblijvend gesprek. In dit gesprek wordt besproken wat voor een bedrijf u heeft en waar u voor staat (uw missie). We willen als het ware in de huid van u en uw bedrijf kruipen zodat we in een evt. vervolgtraject precies aanvoelen wat u wilt en wat u bedoelt.

De dienstverlening van ExCom wordt verder toegelicht en aan het eind van het gesprek zal u duidelijk zijn wat ExCom voor u kan betekenen. Een offerte wordt binnen een paar dagen per e-mail aan u verzonden.
De werkwijze van ExCom staat voor: Duidelijkheid en Eerlijkheid.

Dit houdt in dat alles wat besproken is schriftelijk wordt bevestigd, hierdoor kan er geen onduidelijkheid ontstaan in wat en wanneer u van ExCom kan verwachten en vice versa.

Alle informatie die u aan ExCom verstrekt zal vertrouwelijk worden behandeld. U ontvangt hiertoe van ExCom ook een verwerkersovereenkomst. U bent hierdoor op de hoogte van hoe ExCom met uw gegevens om gaat.
Maar de eerlijkheid van ExCom gaat niet alleen over de verkregen informatie. Wij verwachten dat u ook eerlijk bent over de dienstverlening van ExCom, indien u tijdens een project over zaken ontevreden bent dan verwachten wij dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, zodat wij onze dienstverlening eventueel kunnen aanpassen aan uw wensen.

Facturering van de verrichte werkzaamheden geschiedt per e-mail en in overleg. ExCom werkt op projectbasis en op uurbasis. Dit is afhankelijk van de opdracht.